Біонічна кисть Michelangelo

Біонічна кисть Michelangelo

Протез руки – це інструмент. Вони можуть розповісти характер людини, жестикуляція є частиною комунікаційного процесу. Відтворення природного вигляду, а також максимально можливої ​​кількості функцій руки у протезуванні – одне з найскладніших завдань медичних технологій.
 
Завдяки розширеній функціональності протез з пензлем Michelangelo повертає пацієнтові багато функцій руки. У поєднанні із системою Axon-Bus, пензель Michelangelo створює прорив у протезуванні верхніх кінцівок. Завдяки особливому дизайну пензель Michelangelo виглядає дуже органічно, практично не відрізняючись від природного.

Кістка Мікеланджело має природний зовнішній вигляд, який досягається завдяки різноманітним м'яким і жорстким матеріалам, що імітують кістки, суглоби, м'язи і сухожилля.
 
Овальний лучезапястний суглоб максимально наближений до біологічного зразка в порівнянні зі звичайними протезами верхніх кінцівок.
 
Користувачам протез з кісткою Мікеланджело пропонує неперервну свободу руху: ви можете мати активний образ життя, відчувати себе впевнено на роботі, вдома чи у відпочинку, не докладаючи додаткових зусиль.
 

ПЕРЕВАГИ

Природні рухи
Активно задіяними є великий, вказівний та середній пальці, безіменний палець та мізинець пасивно прямують разом з ними. Пальці, виготовлені з комбінації м'яких та твердих матеріалів, зовні і на дотик нагадують справжні.
 
Незалежний великий палець
Вперше на практиці протезування з'являється можливість незалежного управління рухами великого пальця, який може керуватися вручну або за допомогою міоелектричних сигналів. Такі можливості регулювань дають користувачам абсолютно нові можливості керування кистю.
 
Природна постава
Інтегрований променезап'ястковий шарнір дозволяє виконувати згинання, розгинання та обертання. Така гнучкість при користуванні протезом позбавляє необхідності прийняття неприродних положень плечей і спини для здійснення необхідних дій. Природне становище тіла у поведінкових турботах допоможе зберегти сили та збереже здоров'я.

Розслаблене становище

Кисть повертається у природне розслаблене становище за відсутності необхідності виконання будь-яких завдань.
 
Зміна рухів
З кистю Michelangelo ви легко зможете змінювати напрями рухів, затискати між пальцями тонкі плоскі предмети (наприклад, грошові купюри). Привідний механізм великого пальця робить можливим загалом 7 різних позицій кисті. Здійснення рухів великим пальцем у двох площинах.
 
Нові можливості
Функціональність багатовісного променево-зап'ясткового шарніра AxonWrist, у комбінації з кистю Michelangelo безсумнівно надихне вас. На додаток до функції згинання/розгинання, він забезпечує внутрішнє та зовнішнє обертання, забезпечуючи підтримку щоденної активності. Наприклад, ви легко зможете зав'язувати шнурки, перегортати газети або перевертати сторінки книг.

Задайте питання або залиште коментар :

Ім`я
e-mail
Текст
Код

Зараз протеза
Дарина
[06.06.2020 - 00:25]
Заказ протеза
Анатолий
[05.04.2020 - 18:10]
протезирование
олег
[18.03.2020 - 16:32]
косметический протез
Karina
[03.03.2020 - 17:52]
Протезирование
Анатолий
[20.02.2020 - 10:32]
Мобильность была основная задача при разработке линии Triton . Цель заключалась в разработке
Стопи лінії Triton
Докладніше
Стопа Taleo призначена для активних людей,
які проводять багато часу як у приміщенні,
так і
Стопа штучна 1C50
Докладніше
Колінний модуль Genium X3 задає нові стандарти мобільності для людей з ампутацією на рівні стегна.
Колінний вузол Genium X3
Докладніше
Біоелектрична система протезування при ампутації на рівні передпліччя та
NEW! BeBionic біоелектрична кисть
Докладніше