Міоелектричні протези руки

Міоелектричні протези руки

Перша із сучасних розробок у протезуванні – це міоелектричні протези верхніх кінцівок. Міоелеткричне протез приводиться в дію за допомогою електродів, які зчитують електричний струм, що виробляється м'язами кукси при їх скороченні, потім передають його на мікропроцесор і приводять протез у дію. Протез виконує функції обертання кисті, захоплення та утримання предметів. При цьому міоелектричний протез руки дозволяє користуватися такими мініатюрними речами, як кулькова ручка, ложка, вилка і т.д.
 
Система, що зарекомендувала себе з найкращого боку, розрахована і на дітей, і на підлітків, і на дорослих. Після ампутації куксу зберігає залишки раніше хапального м'яза. При скороченні м'яза подають електричний імпульс змінного струму, який сприймається керуючими електродами протезу руки, розташованими на шкірі. Наявна в електродах електронна підсилювальна система навіть при незначному скороченні м'язів дозволяє включати та вимикати електродвигун. Через мініатюрну передачу невеликий, але досить потужний електродвигун здійснює переміщення вказівного, а також великого пальця.
 
Міоелектричний протез плеча
 
Міоелектричний протез плеча з першим у світі електричним ліктьовим шарніром DynamicArm дозволяє максимально наблизитись до природного стереотипу рухів здорової руки. Гармонійні рухи модуля, що відрізняються високою точністю і швидкістю, надають користувачеві недосяжної незалежності в повсякденному житті. Низький рівень перешкод у процесі роботи і вільний, з легкою амортизацією, і при цьому повністю безшумний мах підкреслює непомітність модуля, що справляє природне.
 
Переваги
 
Надійний та швидкий
 
Швидка та сильна - електрокисть SensorHand Speed ​​відкривається і закривається майже втричі швидше, ніж інші протези кистей. Максимальна швидкість захоплення дорівнює 300 мм/с. Протез кисті має спеціальні датчики, які дозволяють визначити, коли об'єкт, який ви тримаєте, починає зменшуватися.
 
Легкість рухів
 
Двигун ліктьового шарніра DynamicArm вдвічі швидше, ніж інші електричні ліктьові системи - тільки 0,5 секунд від початку руху до повного згинання.
 
Надійність у роботі
 
DynamicArm легко розкривається, коли рука навантажена, і може повернутися в попереднє положення без використання сигналу розблокування. Це означає, що ви можете робити менше компенсаційних рухів та підтримувати більш природне становище.
 
Комфортне кріплення
 
Гільза, що самофіксується (з або без внутрішнього змінного вкладиша) виготовляється індивідуально відповідно до ваших параметрів і забезпечує точну фіксацію на культі руки, поряд з цим підтримуючи міцний зв'язок з електродами, що керують протезом руки.
 
Природний та ефективний
 
Automatic Forearm Balance у ліктьовому шарнірі використовує запас енергії, що накопичується, поки протез руки перебуває у розпрямленому стані і знову використовує її, щоб знову закінчити рух. Це надає руці рівного, природного коливання, коли ви йдете.
 
Безперебійне харчування
 
Літій-йонна батарея забезпечується надійною та високою ефективністю. Вона забезпечує роботу ліктьового шарніра, обертання ротатора і швидкість захоплення протеза кисті.

 

 

      

 

Міоелектричний протез передпліччя

 
Міоелектричний протез передпліччя MyoFacil дозволить вам значно розширити діапазон рухів, що здійснюються. Він реагує на сигнали ваших м'язів і, таким чином, дозволяє керувати плавними рухами. Ці сигнали можна виміряти на поверхні шкіри при напрузі певних м'язів передпліччя. Датчики в гільзі, так звані електроди, сприймають сигнали для подальшого перетворення і зрештою керують двигуном, який виконує рухи кисті, дозволяючи стискати чи розтискати кисть руки.
 
Міоелектричний протез передпліччя MyoFacil дозволить вам значно розширити діапазон рухів, що здійснюються. Він реагує на сигнали ваших м'язів і, таким чином, дозволяє керувати плавними рухами. Ці сигнали можна виміряти на поверхні шкіри при напрузі певних м'язів передпліччя. Датчики в гільзі, так звані електроди, сприймають сигнали для подальшого перетворення і зрештою керують двигуном, який виконує рухи кисті, дозволяючи стискати чи розтискати кисть руки.
 
Надійний при повсякденному використанні
Протез руки MyoFacil ідеально підходить для тих, хто хоче вперше спробувати міоелектричний протез. Система MyoFacil надає користувачеві велику свободу рухів, простоту та надійність у використанні. Багато користувачів косметичних протезів зможуть відчути це при першому користуванні MyoFacil. Протез руки дозволяє легко стискати та розтискати кисть за допомогою м'язових сигналів, що дозволяє легко схоплювати та утримувати предмети. Оцінити функціональність даного протезу Ви зможете у побутових умовах чи роботі в офісі.

Миоэлектрический протез MyoFacil

Задайте питання або залиште коментар :

Ім`я
e-mail
Текст
Код

Зараз протеза
Дарина
[06.06.2020 - 00:25]
Заказ протеза
Анатолий
[05.04.2020 - 18:10]
протезирование
олег
[18.03.2020 - 16:32]
косметический протез
Karina
[03.03.2020 - 17:52]
Протезирование
Анатолий
[20.02.2020 - 10:32]
Стопа Taleo призначена для активних людей,
які проводять багато часу як у приміщенні,
так і
Стопа штучна 1C50
Докладніше
Біоелектрична система протезування при ампутації на рівні передпліччя та
NEW! BeBionic біоелектрична кисть
Докладніше
Мобильность была основная задача при разработке линии Triton . Цель заключалась в разработке
Стопи лінії Triton
Докладніше
Колінний модуль Genium X3 задає нові стандарти мобільності для людей з ампутацією на рівні стегна.
Колінний вузол Genium X3
Докладніше