NEW! C-leg 4 ®

NEW! C-leg 4 ®

Він володіє всіма властивостями системи протезування C-Leg, що раніше зарекомендували себе. Таких додаткових інноваційних рішень не було в жодному з попередніх модулів C-Leg. Новий C-Leg надійніший і динамічніший. Крім того, він сучасніший і простіший.

Легкий перехід у фазу перенесення. Ще більша свобода пересування. Для підтримки переходу фази опори у фазу переносу в C-Leg 4 застосовується новий метод, який забезпечує користувачу ряд переваг. Виконання визначального переходу з фази опори фазу переносу стає набагато простіше. Користувач не повинен стежити за створенням мінімального навантаження на передній відділ стопи. Обидві характеристики значно спрощують виконання перших кроків із C-Leg 4, тому успішна адаптація до нового протезу протікає швидше. Нова технологія дозволяє користувачеві пересуватися навіть по складним для проходження видам ґрунту, наприклад, по піску, гравію або каменю. Система виконує більш гармонійне керування чередою коротких кроків за умов зміни швидкості ходьби.
 
Управління фазою перенесення як реального часу. Ще більше динаміки для користувача. Опір, що створюється в C-Leg 4 у фазі переносу, саме адаптується до будь-яких ситуацій, в яких знаходиться користувач: на рівній ділянці, на сходах, ділянках з нахилом або інших поверхнях.
 
Стояння та фаза опори. Функціональні можливості C-Leg 4. C-Leg 4 розпізнає фазу спокою і забезпечує спокійне положення стоячи зі злегка зігнутим коліном та високим ступенем демпфування. При знаходженні на похилих ділянках та нерівних поверхнях таке рішення має велике значення. Коли користувач починає ходьбу, колінний шарнір отримує відповідний сигнал та деактивує функцію спокою.
 
Ще одна новинка: демпфування розгинання у фазі опори раніше налаштовувалося індивідуально. Новий C-Leg 4 автоматично вибирає та застосовує оптимальне для користувача значення, яке змінюється з кожним кроком.
 
Ще краще, ще надійніше: захист від спотикання. Підвищений по відношенню до фази опори опір залишається активованим під час розгинання шарніра у фазу переносу. Новий C-Leg 4 забезпечує ефективне запобігання падінню.
 
Безпечна ходьба назад. C-Leg 4 користувач може виконувати ходьбу назад без спрацьовування шарніра виконання фази переносу.
 
Нова перевага для користувача. Більше гнучкості щодня. Підвищений захист від спотикання, покращення характеристик керування у фазі опори та перенесення, а також автоматична функція спокою в положенні стоячи розширюють спектр можливостей застосування колінного модуля C-Leg. C-Leg 4 тепер можна використовувати для користувачів з рівнями активності з 2-го до 4-го. Завдяки новій конструкції рами із карбону C-Leg 4 відрізняється невеликою системною висотою. Це дозволяє носити протез C-Leg 4 навіть невисоким користувачам. Крім того, тепер розширено можливості комбінації колінного шарніра з функціональними стопами. C-Leg 4 активно допомагає користувачам простіше та надійніше справлятися з усіма типовими ситуаціями повсякденного життя, на роботі та у вільний час. Режими MyModes (2-й і 3-й режими), що відмінно зарекомендували себе на практиці, дозволяють виконувати індивідуальне регулювання відповідно до особистих потреб. Ще одна перевага для користувачів: новий C-Leg 4 відрізняється стійкістю до погодних умов та має захист від попадання водяних бризок. Тому раптовий дощ під час прогулянки не становить жодної проблеми.
 
Розумний колінний шарнір – розумна система керування. Мобільний додаток Cockpit вперше пропонує користувачам можливість керування модулем C-Leg 4 безпосередньо через смартфон (з операційною системою Android). Як опціональний аксесуар можна замовити дистанційне керування. Для зв'язку з мобільним додатком або дистанційним керуванням C-Leg 4 має вбудований модуль Bluetooth®.
 
Автоматична функція спокою сидячи. Функція спокою в положенні сидячи є ще однією новинкою в шарнірі C-Leg 4. Як тільки користувач присідає, шарнір автоматично перемикається в режим вільного розгинання та згинання. Це дозволяє користувачеві прийняти зручну позу та заощаджує енергію.
 
Захисний чохол C-Leg 4 Protector захищає протез від ударів, впливу навколишнього середовища та зношування. Він складається з міцної основної частини, що монтується спереду захисної накладки та манжети для стопи.

Задайте питання або залиште коментар :

Ім`я
e-mail
Текст
Код

Колінний модуль Genium X3 задає нові стандарти мобільності для людей з ампутацією на рівні стегна.
Колінний вузол Genium X3
Докладніше
Біоелектрична система протезування при ампутації на рівні передпліччя та
NEW! BeBionic біоелектрична кисть
Докладніше
Стопа Taleo призначена для активних людей,
які проводять багато часу як у приміщенні,
так і
Стопа штучна 1C50
Докладніше
Мобильность была основная задача при разработке линии Triton . Цель заключалась в разработке
Стопи лінії Triton
Докладніше