C-Leg ®

C-Leg ®

C-Leg – гідравлічний колінний модуль з електронною системою керування забезпечує максимально можливу безпеку у всіх фазах кроку. C-Leg – перша система протезів із повністю мікропроцесорним управлінням. Контрольоване електронікою згинання та розгинання за будь-яких умов ходьби (спускання сходами, ходьба похилою площиною або пересіченою місцевістю) надає пацієнтові впевненості, забезпечує природність і гармонійність рухів.
 
Як працює колінний модуль С-Leg
Інноваційний гідравлічний колінний модуль С-Leg з електронною системою управління забезпечує природність і гармонійність рухів. Контрольоване електронікою згинання та розгинання (спускання по сходах, ходьба по похилій площині, або пересіченою місцевістю) забезпечує максимально можливу безпеку у всіх фазах кроку. Подивившись відео, ви можете більше дізнатися про роботу системи C-Leg та її дивовижні особливості.
 

C-Leg® (ВІДЕО) 

 

Робота системи C-Leg та її дивовижні особливості:

Электронная система управления

 

Електронна система керування

Серце нової системи C-Leg – сучасний процесор. Він отримує та переробляє сигнали датчиків, а також керує рухами колінного шарніра в режимі реального часу. Колінний модуль C-Leg реагує на зміни відповідно до індивідуальних вимог пацієнта та забезпечує максимальну динаміку та безпеку.
 
Сенсор для визначення кута згинання колінного шарніра
Датчик визначення кута згинання колінного шарніра в соті частки секунди передає в процесор інформацію про те, з яким кутом і з якою швидкістю згинається шарнір. Це дає мікропроцесору необхідну інформацію для динамічного контролю фаз руху колінного шарніра в режимі реального часу.
 
Літій-іонний акумулятор
Літій-іонний акумулятор служить для подачі електроенергії, яка необхідна для керування колінним шарніром. Він розташований безпосередньо в осі обертання C-Leg. Максимальний час роботи складає 45 годин.
 
Захисна кришка
Захисна кришка для підключення зарядного пристрою та програмного забезпечення. Силіконовий кожух забезпечує захист.
 
Надійність у кожному кроці
Удосконалена рама колінного шарніра зробила новий шарнір C-leg ще міцнішим. У комбінації з відповідними несучими модулями тепер колінний шарнір може використовуватися пацієнтами з максимальною вагою тіла 136 кг.
 
Переваги електронної системи C-leg:
 
Не бійтеся падінь
Використовуючи свої датчики, колінний модуль C-leg легко визначає, коли ви змінюєте своє положення. Якщо ви оступилися або падаєте, система збільшує опір, щоб забезпечити необхідну підтримку, яка допоможе повернутись у вихідне положення, перш ніж ви впадете.
 
Стабільність та гнучкість
Незалежно від дороги або вашої швидкості, C-leg завжди забезпечує найбільшу безпеку вашого руху. Ви можете прискорити крок, або йти сходами, C-leg гарантовано забезпечить необхідну стабільність та безпеку.
 
Різні режими для різних видів активності

Колінний модуль C-leg має кілька режимів, які встановлюються відповідно до ваших потреб техніком-протезистом. С-leg можна перемикати з «звичайного режиму», що використовується в повсякденному житті, на «спеціальний режим», наприклад, для їзди на велосипеді.
 
Фіксація в положенні стоячи
Спеціальний режим у положенні "стоячи" забезпечує підтримку коліну, зігнутим в діапазоні від 7 до 70 градусів. Тільки при такому куті згинання, ви витрачатимете менше сил, поки ви стоїте. Час, поки ви миєте посуд, або стоїте в черзі буде вам більш комфортним.
 
Впевнена хода
Модуль C-Leg має покращену систему керування фазою перенесення. Новий шарнір дозволяє отримати більш природну ходу, а також забезпечує легше переміщення колінного шарніра.
 
Бездротове дистанційне керування

За допомогою дистанційного керування можна активувати різні режими роботи. Вони дозволяють виконувати різні види діяльності, наприклад, їздити велосипедом, роликових ковзанах або на лижах.
 
Для того, щоб встановити електронний вузол C-leg, необхідно звернутися до фахівця з протезування, який має право на встановлення електронного вузла. Тільки після очної консультації, технік-протезист може дати рекомендації щодо використання колінного модуля C-leg при протезуванні.

Задайте питання або залиште коментар :

Ім`я
e-mail
Текст
Код

Для такого типу протеза верхньої кінцівки характер передачі зусилля йде зовнішнім
Тягові механічні протези для верхніх кінцівок
Докладніше
Мобильность была основная задача при разработке линии Triton . Цель заключалась в разработке
Стопи лінії Triton
Докладніше
Одновісний гідравлічний колінний модуль з повністю
електронним контролем фази
3C60 Kenevo
Докладніше
Біоелектрична система протезування при ампутації на рівні передпліччя та
NEW! BeBionic біоелектрична кисть
Докладніше
Колінний модуль Genium X3 задає нові стандарти мобільності для людей з ампутацією на рівні стегна.
Колінний вузол Genium X3
Докладніше