УНІКАЛЬНІ МОЖЛИВОСТІ СРІБЛА на службі у наших пацієнтів! технологія SkinGuard®

Технологія SkinGuard® розроблена ф. Оtto Bock і вела в ортопедичну техніку першу антибактеріальну серію термопластів. Пластмаси SkinGuard® містять антибактеріальний присадку: срібло (Argentum).

 

Завдяки своєї природної бактерицидної дії срібло ось уже на протязі тисячі років застосовується в самих різних областях: у Стародавній Греції і Стародавньому Римі, а також в середні століття срібло використовувалося для дезінфекції води і зберігання їжі. До кінця XIX чтолетія срібло по одержало визнання як мікробіцид. З тих пір дієвість і безпеку цього металу піддалися найширшої перевірці.
 
Виготовлені по Техногологія SkinGuard®: культепрійонков, ортезів, сіліконових лайнерів та ін. Елементи виробів мають бактерицидну дію завдяки присадкам срібла. Пов'язані в виробі іони срібла ефективно протидіють цілому спектру патогенних бактерій і забезпечують відмінну переносимість при контакті зі шкірою.
 
Крім цього, антибактеріальну дію пластмас SkinGuard® запобігає утворенню неприємного запаху. Однак, необхідно недвозначно вказати на те, що технологія SkinGuard® не призначена для профілактики інфекцій.
 
Переваги технології SkinGuard®:
 
- ефективну і тривалу дію антибактеріальних пластмас за рахунок постійного виділення іонів срібла.
 
- дієвість щодо широкого спектра патогенних бактерій, таких як наприклад Staphylococcus aureus (грампозитивних) і Escherichia coli (грамнегативних),
 
- ефективне попередження утворення неприємного запаху
 
- відмінна переносимість шкірою
 
- успішне дерматологічне тестування (SGS Institut Fresenius GmbH, Німеччина)
 
- срібло не впливає на характеристики формування та фізичні властивості термопластів
 
ЯКІ ПРІНЦІН ДІЇ ТЕХНОЛОГІЇ SkinGuard®?
 
При контакті з молекулами води пластмаси SkinGuard® дуже повільно віддають іони срібла, що діють на бактерії як мікробіцид і інгібітор росту. Постійне виділення іонів срібла забезпечує єффектівное і тривалу дію антибактеріальних пластмас. У відповідності з методикою стандарту JIS Z 2801 в незалежній лабораторії було підтверджено зниження бактерій при використанні технології Skinguard®, а саме на 99,9% для штамів бактерії Staphylococcus aureus (грампозитивних) і Escherichia coli (грамнегативних).
 
Срібло не впливає на характеристики формування та фізичні властивості термопластів. Технологія SkinGuard® добре переноситься шкірою та екологічно нешкідлива.
 
Інформація графіка, яка показує, що ефект SilverShield Технологія має проти зростання бактерій.
 
Існують такі види продукції, які випускає Otto Bock за технологією SkinGuard®:
 
Педілін SkinGuard®, Термолін SkinGuard®, ортокріловая смола SkinGuard® і силіконові лайнери SkinGuard - це висока і довговічна ефективність антибактеріальних речовин, відмінна переносимість шкірою, ефективно запобігає утворенню неприємного запаху.
 
Логотип Skinguard® Технологія.
 
 
 
 
 
 
Біоелектрична система протезування при ампутації на рівні передпліччя та
NEW! BeBionic біоелектрична кисть
Докладніше
Колінний модуль Genium X3 задає нові стандарти мобільності для людей з ампутацією на рівні стегна.
Колінний вузол Genium X3
Докладніше
Мобильность была основная задача при разработке линии Triton . Цель заключалась в разработке
Стопи лінії Triton
Докладніше
Одновісний гідравлічний колінний модуль з повністю
електронним контролем фази
3C60 Kenevo
Докладніше
Для такого типу протеза верхньої кінцівки характер передачі зусилля йде зовнішнім
Тягові механічні протези для верхніх кінцівок
Докладніше