3R41 Колінний вузол

Функція колінних вузлів має особливе значення у протезуванні. У фазі опори пріоритет має підкосостійкість, тобто вузол не повинен підкошуватися при наступі на п'яту. У фазі перенесення рух гомілки протеза має бути керованим.

3R41 Колінний вузол

Нове покоління традиційного замкового колінного шарніра надає додаткові переваги, такі як вологостійкість, легка вага та зносостійкість. Пацієнти з низьким рівнем активності та максимальною потребою у стійкості можуть відчути всі переваги простого управління інноваційним механізмом розблокування, який також спрацьовує при частковому навантаженні.
Нижня частина шарніру оснащена затискним хомутом Ø 30 мм.
 
Функції та переваги
 
Інноваційна система фіксації автоматично блокує шарнір під час його повного розгинання, при цьому клямка входить у паз, що можна почути та відчути. Шарнір можна розблокувати як за допомогою тяги, так і натисканням на клямку (наколінник). Під час розробки даного колінного шарніра особливе значення було надано збалансованому співвідношенню між силою розблокування та навантаженням на протез, щоб забезпечити ще надійніше користування.
 
Завдяки використанню пластику шарнір став відрізнятися легкістю, зносостійкістю, зручністю в обслуговуванні та стійкістю до вологості та бризок води.
 
Його сучасний дизайн також пропонує функціональні переваги. Так, наприклад, передня пластикова кришка запобігає затисканню пальців і захищає косметичну оболонку з пінопласту. Для припасування схеми складання протеза або компенсації згинальної контрактури стегна проксимальну юстирувальну пірамідку можна пересунути в А/Р напрямку.
 

Задайте питання або залиште коментар :

Ім`я
e-mail
Текст
Код

Стопа Taleo призначена для активних людей,
які проводять багато часу як у приміщенні,
так і
Стопа штучна 1C50
Докладніше
Колінний модуль Genium X3 задає нові стандарти мобільності для людей з ампутацією на рівні стегна.
Колінний вузол Genium X3
Докладніше
Мобильность была основная задача при разработке линии Triton . Цель заключалась в разработке
Стопи лінії Triton
Докладніше
Для такого типу протеза верхньої кінцівки характер передачі зусилля йде зовнішнім
Тягові механічні протези для верхніх кінцівок
Докладніше
Біоелектрична система протезування при ампутації на рівні передпліччя та
NEW! BeBionic біоелектрична кисть
Докладніше