Колінний вузол 3R106*

Функція колінних вузлів має особливе значення у протезуванні. У фазі опори пріоритет має підкосостійкість, тобто вузол не повинен підкошуватися при наступі на п'яту. У фазі перенесення рух гомілки протеза має бути керованим.

Колінний вузол 3R106*

 
*оплачується при протезуванні громадян України за рахунок бюджетних коштів
 
Удосконалений шарнір із новим двокамерним пневматичним циліндром, новими системами приєднання, підвищеною міцністю та новим обмеженням по вазі. 4 варіанти приєднання до модульної системи для протезування за будь-якого рівня ампутації. Пірамідка РСУ для пацієнтів з вичленуванням колінного суглоба (=KD), гвинтовою РСУ для довгої кукси стегна (=ST) та РСУ зі скошеною юстировісною пірамідкою для пацієнтів з вичленуванням тазостегнового суглоба (=HD)
 
Верхня та нижня частини шарніра з'єднані один з одним за допомогою передніх осьових важелів та середньої частини шарніру, тим самим утворюють кінематичну мету. у розігнутому стані вісь згинання знаходиться помітно вище за шарнір і позаду лінії навантаження.
 
Завдяки цьому сучасна поліцентрична конструкція особливо надійно фіксує колінний шарнір у фазі опори та забезпечує більшу відстань до опорної поверхні у фазі перенесення – таким чином вона підвищує довіру пацієнта до протезу загалом.
 
Крім того, великий кут згинання 170 градусів та легкість виробу забезпечують високий комфорт при використанні протеза, наприклад, при катанні на велосипеді, посадці в автомобіль, опусканні на коліна чи сидінні.
 
Вузол 3R106 може бути тепер встановлений пацієнтом, що має вагу до 100 кг.

Задайте питання або залиште коментар :

Ім`я
e-mail
Текст
Код

Одновісний гідравлічний колінний модуль з повністю
електронним контролем фази
3C60 Kenevo
Докладніше
Стопа Taleo призначена для активних людей,
які проводять багато часу як у приміщенні,
так і
Стопа штучна 1C50
Докладніше
Мобильность была основная задача при разработке линии Triton . Цель заключалась в разработке
Стопи лінії Triton
Докладніше
Колінний модуль Genium X3 задає нові стандарти мобільності для людей з ампутацією на рівні стегна.
Колінний вузол Genium X3
Докладніше